Begeleiding & Training

Wil jouw bedrijf, organisatie of openbare instelling initiatieven nemen rond diversiteit en non-discriminatie?

  Onlinecursus eDiv

  Kan je redelijke aanpassingen aan je baas vragen als je zware rugproblemen hebt? En een advertentie die specifiek naar jonge werknemers vraagt, mag dat wel? De gratis onlinecursus eDiv van Unia geeft je een antwoord op deze vragen.

  De cursus concentreert zich op situaties in de arbeidssfeer en is gericht op hr- en teammanagers, preventieadviseurs, vertrouwenspersonen en vertegenwoordigers van werknemers.

  Je kan eDiv gebruiken op je eigen tempo. Via voorbeeldsituaties en oefeningen leer je meer over wat volgens de wet discriminatie is.

  De opleiding bestaat vandaag al uit drie modules, die telkens focussen op een specifiek thema: Wet, Diversiteitsbeleid en Handicap. Op 26 april 2017 werden de modules Diversiteit en Handicap voorgesteld. Je kan de foto’s en presentaties hier terugvinden.     

  Aangepaste opleidingen

  Unia verzorgt bovendien opleidingen op maat. We vertrekken telkens vanuit de dagelijkse realiteit van je bedrijf. De doelstellingen van onze samenwerking leggen we in overleg vast. Zo waken we erover dat je bij je activiteiten rond diversiteit telkens zelf aan zet blijft.

  Uiteenlopende vormen

  De acties die Unia in een begeleidingstraject voorstelt, kunnen verschillende vormen aannemen: we kunnen trainingen geven, een werkgroep rond diversiteit ondersteunen, advies geven bij interne en externe communicatie, begeleiding geven bij het opzetten van een actieplan, enzovoort.  

  Jouw vraag

  Heb je vragen, of wil je een begeleiding of training door Unia volgen?

  Vul dan dit formulier in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Gelieve alle velden in te vullen