Contact opnemen met Unia

Heb je een vraag voor Unia? Wil je discriminatie melden? Dan kun je gratis en in alle vertrouwelijkheid contact met ons opnemen. Elke stap gebeurt met jouw instemming.

Heb je een algemene vraag voor Unia?

Opgelet: Unia is gesloten van 24 december tot en met 1 januari. 

A Koningsstraat 138, 1000 Brussel
T +32 (0)2 212 30 00
F +32 (0)2 212 30 30
E info@unia.be

... of gebruik het contactformulier onder aan deze pagina.

Ondernemingsnummer: BE 0548.895.779

Wil je een medewerker van Unia spreken om discriminatie te melden of een vraag te stellen?

Opgelet: onze telefonisch permanentie is gesloten van 24 december tot en met 4 januari. We helpen je opnieuw verder vanaf 7 januari!

  • Bel van maandag tot vrijdag van 9 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17 uur naar het gratis nummer 0800 12 800 (vanuit België) of naar +32 (0)2 212 30 00 (vanuit het buitenland).
  • Neem contact op met één van onze lokale contactpunten.

Hoe kun je Unia bereiken?

Aan de uitgang van het Centraal-Station van Brussel volg je rechts de Putterijstraat opwaarts tot aan het eerstvolgende kruispunt.

Daar sla je linksaf; je bent nu in de Koloniënstraat. Blijf het voetpad aan de linkerkant volgen, ook als de Koloniënstraat overgaat in de Jonkersstraat.

Volg de Jonkersstraat tot je aan de volgende verkeerslichten de Koningsstraat kruist. Daar sla je linksaf, richting Congresplein. Unia bevindt zich tweehonderd meter verder aan je linkerkant (huisnummer 138).

Voor de deur van Unia bevindt zich een Villo!-station.

Toegankelijkheid voor personen met een handicap

Het gebouw van Unia is toegankelijk voor personen met een handicap. De hoofdingang aan de Koningsstraat is drempelloos en de deur opent automatisch (druk op de knop links naast de deur). De verschillende verdiepingen zijn bereikbaar met de lift of via hellende vlakken. Er zijn ook enkele aangepaste toiletten in het gebouw. Indien nodig kan je bijkomende redelijke aanpassingen vragen. Daarvoor kan je contact met ons opnemen via +32 (0)2 212 30 00 of info@unia.be.

Jouw vraag

Heb je een algemene vraag voor Unia (over onze vorming, onze publicaties, deze website, enzovoort)? Gebruik dan dit formulier. 

Gelieve alle velden in te vullen


Unia hecht veel belang aan respect voor je persoonlijke gegevens. We gebruiken je gegevens alleen om je te contacteren met een antwoord op je vraag. Heb je klachten over de manier waarop Unia met je gegevens omgaat of wil je je gegevens laten schrappen of aanpassen? Je vindt meer info over de te volgen procedure in onze privacyverklaring.