Publicaties

Van folders en brochures tot studies en onderzoeken: naast haar jaarverslag over discriminatie en gelijke kansen publiceert Unia uiteenlopende uitgaven.

Databank

De databank op deze pagina verzamelt alle Nederlandstalige publicaties van Unia. Je kan de digitale versie downloaden of - zolang de voorraad strekt - een papieren exemplaar aanvragen via het formulier onder aan deze pagina.

Op de Franstalige, de Duitstalige en de Engelstalige versie van deze pagina kun je terecht voor onze publicaties in die talen.

Zoek Publicatie

Jouw vraag

Wil je een papieren versie van één van onze publicaties aanvragen? Gebruik dan dit formulier. Vermeld duidelijk om welke titel en welk publicatiejaar het gaat.

Gelieve alle velden in te vullen


Unia hecht veel belang aan respect voor je persoonlijke gegevens. We gebruiken je gegevens alleen om je te contacteren met een antwoord op je vraag. Heb je klachten over de manier waarop Unia met je gegevens omgaat of wil je je gegevens laten schrappen of aanpassen? Je vindt meer info over de te volgen procedure in onze privacyverklaring.

Blijf op de hoogte

Wil je de activiteiten van Unia volgen? Dat kan op verschillende manieren: